CocoCay – Bahamas krydstogter

Tag på krydstogt i Caribien med Royal Caribbean og oplev CocoCay i Bahamas – ombord på nogle af de mest innovative skibe i verden.

Intet overgår Royal Caribbeans private ferieparadis, CocoCay. Øen er kendt for at være en af de bedste familievenlige krydstogtdestinationer. En oase fyldt med de lækreste strandområder, kæmpe vandland og sjove attraktioner. Bland spænding og chill til en dag, der tilfredsstiller alle i familien.

Læs mere om CocoCay nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Perfect day at CocoCay

  Thrill Waterpark

  Barnlige sjæle og vovehals må ikke gå glip af Thrill Waterpark. Her venter 13 rutsjebaner inkl. Daredevil’s Peak – den højeste vandrutsjebane i Nordamerika, en forhindringsbane ved Adventure Pool og det største bølgebassin i Caribien.

  Her er strandstole og parasoller, når det er tid til en lille pause. Nyd en frokost på Skipper’s Grill, som tilbyder salater, sandwich, tacos, burgers og en selvbetjent ølstation.

  Chill Island

  Den ideelle stranddag med masser af hvile og afslapning finder du på Chill Island. Sæt farten ned, brug tid på at genoplade og nyd øens stemning. Stedet er perfekt både for par og familier.

  Chill Island er det mest rolige område på øen med fredfyldte hvide sandstrande, roligt krystalklart vand og masser af plads til at koble fra. Omgivet af koralrev er det samtidig et af de bedste steder på øen til snorkling. Det er også her du finder den største restaurant, Chill Grill.

  Up, Up & Away

  Tag dit ferieeventyr op til skyerne. Stig højt til vejrs i den kæmpe luftballon. Selvom turen op er blid, vil du stadig mærke spændingen, når du stiger højt over øen.

  Landskabet er spektakulært, uanset hvor du er på øen, men intet slår den betagende panoramaudsigt fra det højeste udsigtspunkt i Bahamas, mens du svæver 140 m over CocoCays krystalblå hav og sandede kyster.

  Oasis Lagoon

  Oasis Lagoon er den største ferskvandspool i Caribien. Festen er altid i gang ved den summende poolbar, og der er masser af liggestole og borde. Familier kan tage plads ved den børnevenlige skrånende poolindgang.

  Snup en kold Coco Loco i baren, og slap af på en af tre svømmeøer. Eller forkæl dig selv med total afslapning i privatlivets fred i din egen cabana.

  South Beach

  Strandområdet South Beach holder hele familien aktiv med oplevelser som volleyball, jetski, basketball, bordtennis, paddleboard og snorkling.

  Imellem aktiviteterne kan du nyde iskolde forfriskninger i den populære Floating Bar. Når sulten skal stilles serverer Snack Shack lækre burgers, hotdogs og friske salater.

  Splashaway Bay

  De mindste kan plaske løs i Splashaway Bay med en lavvandet pool, vandrutsjebaner, sprøjtende springvand og andre sjove vandaktiviteter.

  Eller skyd løs efter hinanden med vandkanoner i Captain Jill’s Galleon. Stig ombord på skibsvraget og leg kaptajn for en dag. Her er også snoede vandrutsjebaner.