Nordeuropa – krydstogter

Tag på krydstogt i Nordeuropa og oplev vores fantastiske nabolande ombord på et flydende luksushotel. Glæd dig til stejle klippevægge i de norske fjorde til brostensbelagte stræder i gamle middelalderbyer i Baltikum.

Læs mere om krydstogter i Nordeuropa nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Tag på krydstogt i Nordeuropa

  Store oplevelser tæt på

  Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer, for at give dig store oplevelser med hjem i bagagen. Faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa.

  Mange af vores krydstogter starter direkte i København – så kan rejsen ikke starte og slutte mere komfortabelt. Ellers kan du f.eks. sejle fra Hamborg, Kiel, Southampton og Amsterdam.

  Verdens smukkeste sørejse

  Fjorde og bjerge. Midnatssol og nordlys. Norge byder på en af de smukkeste kystrejser i verden. Naturen er dramatisk og spænder fra fredfyldte skovklædte bakker i sydøst og spektakulære fjorde og gletsjere i vest til arktisk vildmark i nord.

  Når fjeldsiderne tårner op på hver sin side af krydstogtskibet, føler man sig lille og ydmyg. Det norske fjordlandskab er storslået og sammen med de lange sommerdage, giver det en helt unik krydstogtsoplevelse.

  Krydstogtskibene sejler både indenfjords og passerer smalle fjorde og også ude på det åbne hav, forbi stejle bjerge, vandfald og forvitrede klippeøer. Store højdepunkter tæller bl.a. den imponerende Geirangerfjord og Nordkap, Europas nordligste punkt. Af populære kystbyer kan bl.a. nævnes Bergen, Flåm, Tromsø, Stavanger og Ålesund.

  Østersøens magi

  Et krydstogt i Østersøen byder på en perlerække af oplevelser. De baltiske lande byder ind med flotte gamle byer og en anderledes kultur. Sejlturen gennem den svenske skærgård til Stockholm er ganske enkelt unik. 

  Byerne i Østersøen er vidt forskellige. Tallinn er den mest vedligeholdte middelalderby i det nordlige Europa. Du kan bl.a. opleve Toompea-højen, hvor det siges at Dannebrog i år 1219 faldt ned fra himlen.

  Helsinki ligger betagende smukt i den finske bugt. Den urbane hovedstad er en kombination af det traditionelt eksotiske fra østen og den moderne skandinaviske livsstil.

  De Britiske Øer

  Krydstogter til de Britiske Øer er populære. Glæd dig til rå skønhed, isolerede kyster, eventyrlige slotte, kilte, klaner og den bedste whisky. Et krydstogt fyldt med rig historie, fortryllende byer og fantastiske grønne landskaber. Få naturen helt ind under huden, når du mødes af smukke søer, skovklædte bakker og imponerende bjerge.

  Oplev både Skotland, Irland, England, Orkneyøerne, Shetlandsøerne, Wales og Nordirland. Øerne byder på fred og ro kombineret med varm gæstfrihed i de små lokalsamfund. Landskaberne er som taget ud af et maleri og den nøje bevarede gæliske kultur skaber en enestående følelse af at rejse tilbage i tiden.

  Nordatlantens rå natur

  Krydstogter til Nordatlanten er helt unikke. Kun få steder i verden har du mulighed for at opleve så storslåede naturoplevelser som på Grønland og Island. Et sandt mekka for naturelskere, hvor du samtidig får krydstogtlivets bekvemmeligheder ombord på dit flydende resort.

  På Island har vulkanernes enorme kræfter og havets vildskab for alvor sat deres præg på naturen – det er et enestående syn. Mindst lige så fantastisk er de lokales måde at indrette sig efter den rå natur, hvilket har givet grobund for en spændende og unik kultur. Lad krop og sjæl blive forkælet i varme kilder, oplev skoldhede gejsere, tag på hvalsafari og se de mest fortryllende vandfald.

  Grønland er verdens største ø og 80% af øen er dækket af is. Hør gletsjernes karakteristiske knurren, når nye, majestætiske isbjerge kælves og flyder ud i fjorden. Det er også her at du kan opleve verdens største dyr, blåhvalen, samt fuglekolonier, moskusokser og selvfølgelig slædehunde.