Middelhavet – krydstogter

Krydstogter i Middelhavet er en sikker favorit. De sydeuropæiske kyster byder velkommen med charmerende byer, spændende historie, smukke strande og det skønneste køkken. Forkæl dig selv med en solrig krydstogtferie til f.eks. Grækenland, Spanien og Italien.

Læs mere om krydstogter i Middelhavet nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Tag på krydstogt i Middelhavet

  Badeferie og storby

  Rejser til Middelhavet bliver man aldrig træt. De sydeuropæiske kyster med charmerende byer, masser af historie, smukke strande og det skønneste køkken, er et sikkert hit.

  Langs de solrige kyster kan du slænge dig på stranden og nyde solens stråler. Hyggelige taverner ligger side om side. Nyd en rolig frokost og smag de lokale delikatesser.

  I det vestlige Middelhav kan du udforske Italien, Spanien og Frankrig. Den østlige del byder på det græske øhav, Tyrkiet, Israel og Balkanhalvøen med Kroatien, Montenegro og Slovenien.

  Det græske øhav

  Tag på øhop og besøg maleriske øer som Kreta, Cypern, Rhodos og Mykonos. Du vil blive mødt af grønne olivenlunde, krystalklare badebugter og gamle, smukke klostre og kirker, der vidner om en velbevaret historie.

  Hvis du vil opleve hvide strande, bjerge og idylliske fiskerbyer, skal du tage til Kreta. Mærk den oldgamle græske historie i hjertet af hovedstaden, Chania, med kringlede gader og smuk arkitektur.

  Den idylliske ø, Santorini, er kendt for at være et af de mest romantiske steder i verden. De karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage og kupler, præger sig ind på nethinden med postkortsmukke udsigter.

  De spanske kyster

  De spanske kystbyer fortryller med hvide sandstrande og livlige havnepromenader. Oplev Barcelonas summende Rambla samt mange arkitektoniske mesterværker. Mod syd i Andalusien kan du opleve Malagas solrige strande og den gamle engelske koloni, Gibraltar.

  Spanien kan også prale af nogle af de mest populære ferieøer – familievenlige Mallorca, livlige Ibiza eller De Kanariske Øer. Og snyd endelig ikke dig selv for det spanske køkken med en omgang paella, tapas, calamares eller gazpacho.

  Balkanhalvøen

  Landene på Balkanhalvøen – Montenegro, Slovenien og Kroatien – er kommet på listen over populære rejsemål i Europa. Her er vandet krystalklart og byerne fulde af historie.

  Kroatiens kyst strækker sig over mere end 1.800 km. Mange af byerne har rig historie og velbevarede middelalderbyer, f.eks. Split og Dubrovnik.

  Montenegro er en skjult perle med fantastiske bjerglandskaber. Besøg Kotor, beliggende vidunderligt inderst i Bokabugten, med tusind år gammel historie, en flot bymur og en labyrintisk middelalderbydel.

  Det historiske Italien

  Italiens lange kyststrækning byder på nogle af de smukkeste byer. Langt mod syd ligger Amalfi, som byder på unik natur, betagende sandstrande og hvide huse, der kravler op ad bjergvæggen.

  Hovedstaden Rom lokker med seværdigheder som Colosseum, Trevifontænen, Den Spanske Trappe og Peterskirken. Byens lange historie danner en fascinerende ramme om nutidens livlige hverdagsliv. 

  Du kan også besøge skønne øer som Sardinien og Sicilien, der byder på charme og ren afslapning.

  Glamour og luksus

  Få steder i Europa, er så glamourøse som Den Franske Riviera. Området har en helt særlig ekstravagance og lokker bl.a. med spændende kunstmuseer og shopping i topklasse.

  Badebyerne ligger på en lang række langs kysten. Her venter kendte liebhaverbyer som Cannes og Nice. Oplev lystbådhavne med luksuriøse yachter – den ene mere prangende end den anden.