Asien – krydstogter

Asien er en mangfoldighed af sanselige oplevelser. Tag på krydstogt blandt hvide sandstrande, farvestrålende koralrev, frodig regnskov, antikke templer og pulserende storbyer. Oplev alt fra Bali, Vietnam og Thailand til Malaysia, Hong Kong og Singapore.

Læs mere om krydstogter i Asien nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Tag på krydstogt i Asien

  Hele pakken

  Hvad end du er til afslappet badeferie med smukke paradisstrande eller higer efter kultur og unikke oplevelser, kan et krydstogt i Asien opfylde dine rejsedrømme. Her venter fortryllende templer og smukke risterrasser, frodige jungleeventyr og måske det mest gæstfri folkefærd i verden.

  I Asien finder du alle ingredienserne til at skabe den perfekte krydstogtrejse. Havet er azurblåt, strandene kridhvide og maden fænomenal. Uanset hvor i Asien din krydstogtrejse går til, føler du dig velkommen fra første sekund.

  Et eksotisk paradis

  Drømmer du om kridhvide sandstrande, krystalklart vand og palmetræer i massevis, vil et krydstogt i Asien være et sandt mekka for dig. Her finder du nogle af verdens bedste strande.

  Bali er kendt som en paradisø med mange populære strande, men her er også majestætiske vulkanske toppe, rismarker og de mange aber i Ubud. Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer med uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammet af kokospalmer og et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Indonesien passer også ind i drømmen om et tropisk paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en venlig befolkning.

  Templer og helligdom

  Religion og spiritualitet spiller en væsentlig rolle i Asien. Hvor end dit krydstogt går til, finder du massevis af templer, helligdomme og antikke områder. For hvert skridt du tager ind i de ældgamle rødder landet besidder, hører der en spændende historie til. De mange gamle buddhistiske templer og smukke gamle kongepaladser fortæller om en stolt og kulturel fortid.

  Mangfoldig magi

  Asien er alene i kraft af sin størrelse næsten umulig at beskrive. Vietnam sprudler af liv, farver og dufte, smukke bjerge, grønne rismarker og et utal af scootere. Kina byder på alt fra smukke, gamle kulturskatte til pulserende storbyliv med masser af shopping, mens Japan lokker med kirsebærblomster, te-ceremonier og Tokyos store, lysende reklametavler.

  Bangkok er en by med modsætninger – højhuse og populære klubber findes i overflod, men det gør gyldne templer og livlige gademarkeder også. Thailand byder på de skønneste strande, spændende kultur og et vanedannende køkken. Dyk efter eksotiske fisk eller tag på tropisk jungletrekking. I Krabi kan du opleve de mest fantastiske paradisøer med skønne strande – og det et must at tage på bådudflugt i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.