Explora Journeys

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi, der tilbyder eksklusive krydstogtrejser i en klasse for sig. Med nøgleord som europæisk elegance, sofistikeret men afslappet luksus, stilfulde suiter, fortrinlig gastronomi og velvære for krop og sjæl, er der lagt op til en helt særlig rejseoplevelse.


ALL INLCUSIVE

Explora Journeys er en All Inclusive luksusoplevelse, hvor det meste er inkluderet. Nyd ubegrænsede drikkevarer, internet, adgang til spa, shuttleservice og måltider af højeste kvalitet i skibets fornemme udvalg af restauranter. Med inspiration fra hele verden tilberedes maden med sjæl, dedikation og autencitet.

Explora Journeys udvider dine horisonter og lader dig dyrke din “Ocean State of Mind”. Det er rejser i et andet tempo: langsommere, og med flere muligheder for fordybelse. Et ægte boutique-resort til søs for kvalitetsbevidste gæster, som søger en ekstraordinær og førsteklasses oplevelse. Den næste generation af luksuskrydstogter begynder her.HISTORIEN BAG

Det hele startede i Sorrento med en napolitansk færgekaptajn, Gianluigi Aponte, som sammen med sin schweiziske kæreste, skabte MSC – en global skibsoperatør og verdens største privatejede krydstogtselskab.

Nu opfylder MSC Group og Aponte-familien deres livslange drøm og lancerer Explora Journeys med ambitionen om, at skabe en transformativ luksusoplevelse til søs. Explora Journeys omdefinerer luksuskrydstogter med en uovertruffen rejseoplevelse som ingen anden.LUKSUSSKIBE

EXPLORA I, det første af seks luksusskibe af bedste klasse, leverer det ypperste inden for moderne skibsdesign. Den varme atmosfære indbyder til ultimativ afslapning, fordybelse og forkælelse med hjemlig komfort i fokus.

Skibet er fyldt med eksklusive faciliteter og tilbyder bl.a. fire smukke pools, herunder en infinitypool i skibets agter omgivet af bløde loungestole og private cabanaer samt en skøn indendørs pool. Du finder desuden boblebade, wellness & spaområde, designbutikker, casino, barer og lounges samt et veludstyret fitnesscenter med både inden- og udendørs træningsfaciliteter.SUITER

Glem alt om almindelige kahytter. Ombord findes kun eksklusiv indkvartering i luksuriøse suiter med store gulv-til-loft vinduer og rummelige solterrasser, indrettet med stole, bord og daybed.

Med plads og privatliv kan du slappe af og nyde din suite med elegant interiør, rummelig walk-in garderobe, kingsize bed, Smart TV, badeværelse med bruser og opvarmede gulve, bløde badekåber, tøfler og badeartikler, espresso-maskine, kedel og tekande samt siddeområde med kaffebord.

Bagagen bliver leveret og en kold flaske champagne venter, mens du påbegynder din rejse. Der tilbydes 24-timers concierge service, in-suite dining og skopudsning. Minibaren er til fri afbenyttelse under hele rejsen og suiten rengøres to gange dagligt, herunder aftenopredning.UNIKKE LANDOPLEVELSER

Explora Journeys tilbyder langsommere og mere dybdegående rejser, med den perfekte blanding af velkendte destinationer og mindre besøgte steder, begge set fra en ny og original synsvinkel. Berigende ferier for den nysgerrige rejsende, der ønsker at skabe forbindelser, der varer langt ud over selve rejsen.

Deltag i rederiets nøje udvalgte Destination Experiences: bemærkelsesværdige landoplevelser, med målet om at fremme dyb personlig berigelse. Fra grænseløse opdagelser og skræddersyede udflugter. Fra det ukendte og vilde til det ikoniske og overdådige. Du kan være sikker på at finde netop dét, der matcher dine interesser med Explora Journeys.


Explora Journeys Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter