MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk rederi, som nærer stor kærlighed til moderlandet. Den store flåde emmer af italiensk stemning og autenticitet. MSC Cruises er en af de største spillere på markedet i Middelhavet, men tilbyder også krydstogter i resten af verden.

Du får meget for pengene med MSC Cruises, og der er som regel yderst fordelagtige børnepriser. Skibene byder på masser af underholdning og aktiviteter for store og små – og er derfor ideelt til børnefamilier. Med teater, shows og aktiviteter både dag og aften, får hele familien en uforglemmelig ferie.


AKTIVITETER

MSC Cruises er en oplevelse for hele familien. Skibene byder på masser af underholdning og aktiviteter for store og små. Faktisk er der så mange ting, at det er umuligt at kede sig ombord.

Hver dag tilbydes forskellige aktiviteter – fra sportsturneringer og quizzer til kunst- og håndværkskurser. Løb en tur på dækket, prøv en omgang yoga eller fordyb dig i biblioteket. Ved poolen er der sjov og ballade for alle, herunder lege i vandet, musik og gruppedans. Hele familien kan hygge sig med et slag minigolf, bordfodbold eller måske minibowling.

Til de aktive er der et hav af sportsaktiviteter i form af tennis, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis. Besøg også det veludstyrede fitnesscenter. Trænger kroppen til selvforkælelse, kan du mod betaling besøge den flotte spaafdeling.

MSC Cruises er det perfekte valg for børnefamilier. Der findes sjove legeområder for de mindste, mens større børn kan deltage i sportsturneringer og sjove konkurrencer. Wii-, Xbox- og PS4-turneringer er også en mulighed. Ombord er også børne- og teenageklubber med et dedikeret underholdningsteam.


UNDERHOLDNING

Hver aften vises flotte shows i teateret udført af talentfulde sangere, dansere, akrobater og kunstnere fra alle verdenshjørner. I lounges og barer spilles musik for enhver smag. Pianister, strygere og bands underholder med pop, rock og oldies.

Find din indre karaoke-superstjerne frem og deltag i sangkonkurrencer eller quiz løs med vennerne. Der bliver også afholdt en elegant gallaaften med et traditionelt glamourøst twist. Er du en spillefugl, er der også mulighed for at få testet dit held med poker, roulette eller blackjack i kasinoet. Efter et besøg i midnatsbuffet, kan du tage en sidste dans eller vende tilbage til kahytten.


GASTRONOMI

Fra tidlig morgen til sen aften kan du benytte dig af de utallige spisemuligheder ombord. Helpension er altid med i prisen. Det vil sige at alle måltider ombord er inkluderet i udvalgte restauranter, herunder buffet- og hovedrestauranten. I buffetrestauranten er vand, te og kaffe fra automater ligeledes til fri afbenyttelse.

Glæd dig til regionale specialiteter tilberedt fra bunden, såvel som de klassiske italienske favoritter. I den hyggelige buffetrestaurant finder du et varieret udvalg af lækre retter for store og små. Du kan også spise i hovedrestauranten, som serverer en finere a la carte menu.

Der tilbydes altid velsmagende børnemenuer med et varieret udvalg af børnefavoritter, som falder lige i børnenes smag. Gå ikke glip af en nybagt autentisk italiensk pizza fra skibets pizzaria, stil den lille sult med snacks og lækkerier ved poolen eller få din morgenmad bragt til kahytten.

Der findes også flere udsøgte specialrestauranter ombord, som kan besøges mod betaling. Udvalget varierer fra skib til skib, men omfatter bl.a. japanske specialiteter og sushi, en bistro med mad fra det franske køkken, tapasbar og amerikansk steakhouse.


KAHYTTER

MSC Cruises kahytter er komfortabelt indrettet med alt hvad der er nødvendigt, for et behageligt ophold. Foruden senge og siddeområde er alle kahytter udstyret med interaktivt TV, skabsplads, minibar samt toilet med brusekabine, håndklæder og hårtørrer.

Skal det være ekstra særligt, kan du vælge den eksklusive MSC Yacht Club. En luksuriøs indkvartering i italiensk stil med et væld af eksklusive funktioner. Forkæl dig selv med butlerservice døgnet rundt, og nyd forfriskningerne i den gratis minibar, når du har lyst. Du får desuden adgang til en lang række private faciliteter rundt på skibet.

MSC Cruises Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter